Audi dist BMW met briljante WiFi-grap in New York

Audi dist BMW met briljante WiFi-grap in New York
Audi is deze week net als de rest van de auto-industrie te vinden op de New York International Auto Show. De Duitsers helpen de bezoekers graag met gratis WiFi en dissen daarmee meteen de Duitse concurrentie.

De WiFi-hotspots bij de beursstand van Audi hebben namelijk wel heel bijzondere namen. Kleine hint: daar zullen vooral de collega’s bij BMW en Mercedes erg vrolijk van worden, want via de toegangspunten maakt Audi meer dan duidelijk waarom hun A4 veel beter is dan de 328i en de C300.

Zo kun je onder andere verbinding maken met ‘328 reasons to choose A4’, ‘A4 more horsepower than 328i’ en ‘A4 Wi-Fi, 328 No-Fi’. Ook Mercedes moet eraan geloven, al zul je daarvoor wat verder moeten scrollen. We kunnen in ieder geval stellen dat de netwerkbeheerder bij Audi zichzelf behoorlijk vermaakt heeft.

63 reacties

 1. Merc en Porsche maakte bij de 100e verjaardag van BMW een geintje, maar ook lieten ze diepe respect zien voor hen. Maar audi is weer zo’n zuurpruim die zichzelf de beste vind en de rest is shit

 2. Haha hierom kan ik wel lachen subtiel modder gooien met humor. Doen ze al jaren ondermekaar de “Duitse Drie” zoals de “billboard war” in de VS toentertijd tussen BMW & Audi, daar ging het wel tussen twee dealers van de merken.

 3. Het is maar wat je briljant noemt… De woorden ‘inspiratieloos’ en ‘kinderachtig’ komen eerder in mij op maar hé, over smaak valt niet te twisten.

 4. Het een Amerikaans dingetje. Daar zijn de PR en Marketing bureaus een stuk brutaler. En levert leukere berichten op. Dat gezegd hebbende vind ik het wel een beetje kinderachtig.

  Het is belangrijker om van je eigen kracht uit te gaan, dan andere te affakkelen.

  • @lebeaunl: laten we nou niet meteen iedereen over 1 kam scheren (inclusief jezelf). Er is slechts een klein clubje reaguurders die liever elkaar aftroeven dan een beetje serieus te reageren op de inhoud van het artikel….so be it.

  • @zesinline: dat vindt jij, ik heb diverse BMW’s gehad van 120d , 325d , 330ci en M3 e46 en diverse modellen gereden van normaal tot top! Maar voor dagelijks gebruik is een Audi veel fijner, dat strakke sturen is leuk voor op vakantie en soms circuit, maar voor daily is dat helemaal niet nodig en fijn

   • @TimD: Ik vind het toch wel leuk om de ‘daily drive’ naar mijn werk te doen in een auto die ook een beetje leuk rijdt..

    Een auto zou voor mij nooit enkel en alleen een middel/noodzakelijk kwaad om mezelf van A naar B te transporteren worden. Daar wordt het leven zo saai van. Dus beleef ik er net zoveel plezier aan om op zondagmiddag een rondje in mijn E30 M3 te rijden als wanneer ik hem, zoals vanochtend, gebruik om naar mijn werk te rijden.

    • @sportevo: ik weet niet hoeveel km je per jaar aflegt, maar ik zo’n 50-55k per jaar, dan is een lekkere saaie maar toch ook “snelle” Golf 7 diesel met 190 PK heel erg fijn… Geloof mij, misschien ben ik wel gek? Maar 55k in een BMW M3 zou ik niet willen, dat wil ik niet eens als weekend auto.. Ben daarom niet voor niets geswitched van GT-R naar RS4 .. Haha

     • @timd: ik zou ook geen 55k in een M3 willen rijden maar meer omdat ik dan leegloop bij de pomp…

      Maar ik rij zo’n 35000 per jaar in verschillende auto’s: onder andere van een E30 M3, via een Z1 en een X5 tot een Defender. Maar het meeste rij ik in mijn 530d met M onderstel. Strak sturende, sportieve auto waar ik echt elke km met plezier in rij zonder dat het vermoeiend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *