Auto-app Flitsmeister maakt Google Maps overbodig?

Flitsmeister
De app heeft een nieuwe update gekregen.

Flitsmeister helpt je boetes voorkomen en geeft informatie over de actuele situatie op de weg. Daar blijft het misschien bij zou je denken. Nou nee, niet bepaald. Op de achtergrond gaan de ontwikkelaars door met het verzinnen van nieuwe features om het leven op de weg voor de automobilist makkelijker te maken. En om te zorgen dat je die app niet afsluit natuurlijk.

Nu switchen gebruikers tussen Flitsmeister en Google Maps. Althans, ik maak me er schuldig aan. De Nederlandse app-bouwer heeft een navigatie-functie gebouwd binnen Flitsmeister. Het switchen naar andere apps zoals Google Maps, Apple Maps of Waze moet nu tot de verleden tijd behoren. Het is nog wel een BETA-feature. Aan de hand van feedback willen de makers de feature verbeteren. Persoonlijk blijf ik ouderwets hangen bij Google Maps. Ik vind dat gewoon een grandioos goede navi-app.

Naast de nieuwe navigatie-functie beschikt Flitsmeister 7.0 over een nieuw design. Daarnaast kunnen gebruikers voortaan de aankomsttijd en locatie delen. De update kan gratis worden gedownload.

2 reacties

  1. Google navi is idd geweldig …
    Flitsmeister is ook een top app die ik graag gekocht heb verleden jaar als de Pro versie. Echter laatst kwam ik er achter dat het maar voor 1 jaar was (heb ik niet goed gekeken ?).

  2. Ben een grote fan van Waze, hier in de US werkt flitsmeister niet echt goed;)
    anywaze, navigatie werkt prima in waze en de flitsers en allerlei andere zaken werken ook super. Ik mis nog het cachen van maps, in principe heeft iedereen hier unlimited data maar goed je moet wel ontvangst hebben natuurlijk.
    In de auto hebben we apple car play maar dat ondersteunt helaas nog geen waze of google maps, enkel apple maps wat ik een drama vind.
    Mijn ervaringen met flitsmeister zijn nooit bijzonder goed geweest, gloeiend hete telefoon en idd geen navigatie mogelijkheden. Hopelijk is dat nu allemaal beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *