Autofabrikanten gaan zich bemoeien met ontwikkeling 5G

Auteur: , 1 Reactie
5g autofabrikanten

Het duurt ze namelijk allemaal veel te lang met dat 5G.

Automakers Audi, BMW en Daimler gaan de samenwerking aan met elektronicabedrijven Huawei, Ericsson en Nokia en soc-ontwikkelaars Intel en Qualcomm. Ze noemen het de 5G Automotive Association. De bedrijven hebben het gezamenlijke doel om de commerciële beschikbaarheid van 5G-netwerken te bevorderen en ervoor te zorgen dat 5G de nieuwe standaard wordt. Hiermee willen de acht bedrijven verkeersveiligheid en betere integratie met ‘slimme steden’ realiseren.

Door een 5G-netwerk zouden bijvoorbeeld zelfrijdende auto’s snel genoeg met elkaar kunnen communiceren om meer veiligheid te creëren. Met 4G is dit momenteel nog niet mogelijk, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Wanneer auto’s over 5G-snelheid zouden beschikken, zouden zelfrijdende auto’s bijvoorbeeld aan elkaar kunnen doorgeven wanneer er geremd moet worden voor een andere auto.

Tot op heden is er nog niet bijzonder veel bekend over 5G. Wel zou een 5G-netwerk een latency van één milliseconde hebben en honderd keer sneller zijn dan 4G. Daarnaast zou 5G ondersteuning moeten gaan bieden aan veel meer soorten apparaten.1 reactie

Ik vind dit erg zorgelijk.
De bewijzen dat dergelijke straling schadelijk is voor je gezondheid stapelen zich op.
Maar ondertussen wordt het alleen maar meer en meer.

Veel mensen hebben (lichte) gezondheidsklachten die door straling worden veroorzaakt, terwijl zij zelf niet door hebben dat die klachten door de straling worden veroorzaakt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).