Automobilist speelt op 8 smartphones Pokémon Go

Automobilist speelt op 8 smartphones Pokémon Go
En dat tijdens het rijden.

Pokémon Go is een leuke game, maar dan moet je het wel spelen zoals de makers het voor ogen hadden. Op je telefoon, in de frisse buitenlucht en goed blijven opletten in je omgeving op verkeer en andere obstakels.

Deze man neemt die regels met een flinke korrel zout en doet alles wat de makers zeker niet voor ogen had. In de Amerikaanse staat Washington is een automobilist staande gehouden die Pokémon Go speelde tijdens het rijden. Niet op één smartphone, niet op twee smartphones, maar op acht smartphones tegelijkertijd.

Toen de agent hem aantrof was hij op dat moment niet aan het rijden, maar stond hij bij een afrit van de snelweg geparkeerd. Ook niet een plek waar je stil moet staan, tenzij je pech hebt natuurlijk. Vermoedelijk stond hij hier om Pokémon te vangen.

De agent sommeerde hem zijn smartphones weg te doen en zijn weg te vervolgen. Het spelen van games in de auto is levensgevaarlijk, helemaal als je moet concentreren op meerdere smartphones tegelijkertijd. Of deze mand zijn lesje geleerd heeft is nog maar de vraag.

Lees ook: Zo kun je Team Rocket in Pokémon Go tegenkomen

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *