Avengers Endgame: Nieuwe pakken en nieuw gezicht (trailer)

Jazeker, dat is Captain Marvel
Het team is er klaar voor, en wij ook!

Marvel-fans hebben ongetwijfeld een scheurkalender boven hun bed hangen, want op 24 april komt het vierde en laatste deel in de Avengers-serie uit. Het zal tevens de spirituele afsluiter van het huidige MCU worden, wat een extra lading met zich meebrengt. Er hangt dus een hoop af van de helden in de tweede grote Endgame-trailer.

Spoiler alert voor Avengers: Infinity War en mogelijk alle voorgaande Marvel-films. Mocht je Endgame helemaal blanco willen checken, dan zou ik nu ook stoppen met lezen.

De trailer voor Avengers: Endgame is compleet anders dan alle andere Marvel-trailers die we tot nu toe zagen. Althans, aan het begin kijken we vooral naar oude zwart-wit beelden uit onder andere de eerste Iron Man en de eerste Captain America en de eerste Thor. We krijgen zelfs weer wat pijnlijke beelden te zien van helden die we in de afgelopen Avengers tot stof zagen vergaan.

De afwezigheid van Hawkeye was al een tijdje een kwestie, maar in de afgelopen trailer bleek dat hij niet was vermoord door Thanos. Nu zien we hem in volle glorie en heeft hij zelfs een hanenkam gekregen. Hawkeye, mohawk… Logische connectie.

Rond de 1:50 zien we een shot dat we al eerder zagen van verder weg. Toen leek er iemand uit de line-up weg te zijn gemonteerd maar nu weten we waarom. Tony Stark zat namelijk in de voorgaande trailers in de ruimte, gestrand in een ruimteschip met nog enkele uren te leven. Surprise, hij haalt het om terug naar de aarde te komen! Hij loopt namelijk vrolijk door de hangaar, net als Black Widow, Captain America, Hawkeye, War Machine, Nebula en Ant-Man.

Oh, en ze hebben allemaal een nieuw kloffie aan. Tot dusver waren de helden namelijk niet echt deel van één team wat betreft hun outfit. Nu dragen ze geüniformeerd een wit pak met rode accenten. Het lijkt erop dat War Machine en zelfs Iron Man hun mechanische pakken in de juiste kleuren hebben geverfd.

Tot slot nog een gigantische verrassing (of niet, als je Apparata bijhoudt), want Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, wordt aan het einde van de trailer geïntroduceerd aan de overblijvers. Als dat maar geen problemen gaat opleveren; het is nooit goed om meerdere Captains op één schip te hebben… Thor vindt haar in elk geval een goede kandidaat voor het team en het lijkt er daarmee op dat we precies weten wie er allemaal gaan knokken tegen Thanos in dit laatste epos met deze line-up.

[gv data=”TcMBFSGVi1c”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *