Awesome: The Punisher trailer 2 (inclusief analyse)

Auteur: , Geen reacties
The Punisher + een shotgun = verwoesting

The Punisher krijgt een nieuwe backstory.

Uit het niets dropt Netflix de tweede trailer van het aankomende spektakel dat The Punisher heet. Nadat Frank Castle a.k.a. de Straffer een toffe rol speelde in Netflix’ Daredevil gaat hij het nu alleen opnemen tegen zijn waslijst aan vijanden. En gelukkig is Metallica ook weer terug.

Waar de eerste trailer in het teken stond van brute, ontzettend brute actie, is deze trailer een kijkje in het aankomende verhaal. Er gebeuren wat interessante dingen, kan ik je vertellen. Zeker als je de stripboeken of het verhaal van The Punisher een beetje kent. Het ziet er namelijk naar uit dat Marvel en Netflix een deel van Frank’s geschiedenis en toekomst gaan herschrijven.

Zo krijgen we een kijkje in het leven van Frank als marinier. Hier wordt de schurk Rawlins ge├»ntroduceerd. Hij blijkt Frank’s voormalige baas te zijn in het leger en zoals we in retrospectief weten, was dat geen leuke tijd voor onze badass hoofdpersoon. Een deel van zijn trauma komt immers uit de tijd waarin hij “door de CIA tot huurmoordenaar werd getraind.”

Ook krijgen we meer te weten over de gebeurtenis die Frank waarschijnlijk over het randje heeft geduwd: De dood van zijn familie. We zien kort het moment dat zijn kind – lekker rijdend in een draaimolen – wordt neergeknald door een sluipschutter. Uit de context van de trailer blijkt nu dat de Amerikaanse overheid achter de moord op zijn gezin zat.

Verder komen nog een aantal schurken en mogelijke vrienden in de trailer voor. Allereerst zien we een oude legermaat van Frank voorbij komen. Jigsaw hoorde bij Frank’s squad en lijkt nu (zo blijkt tegen het einde van de trailer) met een andere ‘vriend’ genaamd Curtis Hoyle samen te werken. Waarschijnlijk zijn de twee oude maatjes van Frank na de gebeurtenissen in (vermoedelijk) Afghanistan fulltime voor de CIA gaan werken, of in elk geval ‘naar de duistere kant’ te zijn overgelopen.

Ook komt Karen Page terug (dat wisten we al) en zien we wederom de hacker Micro aan de kant van Frank staan. Voor de fans is een leuk detail nog het A-team-achtige zwarte busje. In tegenstelling tot het busje uit die iconische serie zit Frank’s busje niet vol met cheesy one-liners, plotgaten en slechte jaren ’80 humor, maar waarschijnlijk tot de nok toe vol met gigantische wapens, handgranaten en een ijskoude portie wraak.

Op 17 november komt de langverwachte serie The Punisher uit op Netflix. Heb jij er ook zo ontzettend veel zin in? En zijn er nog dingen die jou opvielen na het zien van de trailer? Laat het weten in de comments! Kun je niet wachten? Check hier dan 20 Netflix-series die je in de tussentijd allemaal binnen 24 uur kunt afkijken!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).