&B Bike Beam: een projector voor op je fiets

&B-Projector
Of je nu beter op wilt vallen in het verkeer, of na een fietstocht een film wilt projecteren op een muur: een &B Bike Beam op je fiets is nooit verkeerd.

De Zuid-Koreaanse industrieel ontwerper Kim Keun Kwon ontwikkelde de &B, een kleine projector die je aan je fiets kunt hangen. Via je smartphone verstuur je een video of GIF naar de gadget, die het vervolgens rondom je fiets of op een muur laat zien.

&B-Fiets

Routebeschrijving
Door deze verbinding met je telefoon moet het ook mogelijk zijn om bijvoorbeeld een routebeschrijving naar de projector te versturen, die vervolgens op de grond laat zien wanneer je af moet slaan. Het is natuurlijk de vraag of dit wel toegestaan is, maar de conceptfoto’s van Kwon zien er wel indrukwekkend uit.

Bekijk hier de website van Kim Keun Kwon, waarop je naast de &B Bike Beam meer van zijn ontwerpen kunt bekijken. De vraag is nu natuurlijk of een fabrikant brood ziet in de projector, zodat we in de toekomst wellicht deze kleine projector aan onze tweewieler kunnen hangen.

&B-Navigatie

Eén reactie

  1. Lol dit heb ik al eens geprobeerd met een Asus S1 beamer aangesloten op mn telefoon en google maps navigatie op de grond projecteren. In het donker gaat dat prima maar overdag zie je er niets van. Oh en die was niet waterdicht dus in de regen is dat ook geen succes.
    Je trekt er in iedergeval een hoop bekijks mee. Ik hoop dat er iemand iets dergelijks maakt met een laser projector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *