Babes op Instagram: het beste van Emily Sears

Auteur: , 6 Reacties

Helemaal van Down Under komt deze dame via de Instagrams je scherm op.

Instagramschatje Emily Sears heeft het niet zo op de haters van het internet. We waarschuwen alvast dat je geen negatieve comments moet achterlaten onder haar foto’s, Madame Sears staat er namelijk om bekend dat ze de weirdo’s achterna jaagt en terugstalkt.

Mocht je na het zien van de plaatjes op haar Instagram een noodzaak voelen om een ‘dick pic’ te sturen, dan adviseren wij: doe het niet. Sowieso zouden we adviseren om dat niet te doen, maar doe het in ieder geval niet naar Sears. Deze Australische zoekt namelijk het hele internet af om jouw leven in kaart te brengen en stuurt je eerst foto’s van de meest geliefde vrouwen in jouw leven. Daarna stuurt ze de plaatjes van de klabanus door naar de betreffende dames. Ouch.

Maar als Emily niet in evil-modus is, dan staat ze te shinen voor een lens.

Niet genoeg? Hier Michelle Agerbeek, Ashley Graham, Sandra Prikker.6 reacties

Het regent van de geplastificeerde escorts/hoertjes/sugarbabies op Instagram. Wederom hier weer 1.. Get your standards up, son!
@paganizonda760nc: maar stiekem vind je het ontzettend lekker , kom op niet zo schijnheilig.
@bofkont: Leuk voor een nachtje. Lekker op het eerste gezicht totdat je de verhalen leest van dit soort wijven. Dan ga je gewoon over je nek. Doe mij maar gewoon een girl-next-door type.
@paganizonda760nc: haha gelijk heb je, dit zijn gold diggers en gecompliceerd als de pest.
Ik ben zeer tevreden met mijn normaal doorsnee meisje :)
beetje teveel botox en plastic, jammer
Ik begrijp deze vrouwen niet, pronken met plastic borsten? Het is als een man die pronkt met een opgerolde sok in zijn broek.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).