Babes op Instagram: Whitney Simmons

Auteur: , 2 Reacties
Babes op Instagram: Whitney Simmons

Een zeer succesvolle influencer.

Whitney Simmons is een Amerikaanse fitgirl. Ze runt een YouTube-kanaal en is ook nog eens populair op Instagram, met maar liefst 1,8 miljoen volgers. Simmons wordt gesponsord door Gymshark. Een zeer populair merk onder liefhebbers van fitness. Haar posts zijn niet zozeer gerelateerd aan modellenwerk, maar hebben te maken met haar werk als influencer. Op YouTube heeft deze dame 1,2 miljoen abonnees. Ze maakt video’s over fitness workouts, gezond eten, kleding en makeup.

Ze begon haar gezonde en succesvolle levensstijl op eigen initiatief. Van een saaie 9to5 job, besloot ze fulltime YouTuber te worden. Inmiddels weten alle grote merken haar wel te vinden en kan ze meer dan goed leven met de inkomsten die deze fitchick geniet. Merken als Gymshark hebben een hoog verwachtingspatroon van ambassadeurs en dus moet Simmons blijven groeien om te kunnen blijven rekenen op haar taak als ambassadeur.

4th of July ❤️💙

A post shared by Whitney Simmons (@whitneyysimmons) on

HAVING AN AUSOME TIME IN AUSTRALIA❤️ with my @gymshark family!!

A post shared by Whitney Simmons (@whitneyysimmons) on2 reacties

Volgende keer eens eentje zonder honingreet?
De hele dag ongemakkelijk gaan staan en zitten, gevolgd door een fotograaf… bizar dat je daar in 2018 rijk mee kunt worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).