Baboomi maakt je geheel draadloos wakker

Baboomi met dock
Niemand vind het leuk om vroeg uit bed te moeten. En wat nog erger is, is wakker worden van je partner’s wekker op jouw vrije dag. Met Baboomi zou dat tot het verleden moeten behoren.

Dit witte schijfje maakt je namelijk voorzichtig wakker door je kussen te schudden, in tegenstelling tot luidruchtige telefoontjes die het hele bed doen trillen of alarmklokken die het huis bij elkaar tetteren. Ook biedt Baboomi ondersteuning voor apps. Met je smartphone kan je dus zelf niet alleen de tijd van het wekken bepalen, maar ook de intensiteit en zelfs het patroon als je niet in 1 keer wakker wordt.

Overigens is het dingetje ook ideaal voor hardhorenden met een partner. Die moet vaak leiden onder de doofheid van man/vrouwlief door elke ochtend het bed uit gejaagd te worden door de extreem luide wekker van de ander. En in tegenstelling tot een ladende smartphone onder een warm kussen is dit geheel veilig en zonder enig risico van overhitting. De smartphone kan overigens opladen aan de USB-poort in het basisstation

Ook hebben? Het project accepteert nog backers op Kickstarter. Voor 69 dollar en 20 dollar verzending kan je er eentje bemachtigen.

[gv data=”_uYnDexeetg”][/gv]

Nog geen reacties

  1. de hele nacht op een stralingsbron tukken, lijkt mee geen goed plan.
    De telefoon op mijn nachtkastje lijkt mij eigenlijk al niet ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *