Batterijprobleem voor Samsung Galaxy Note 8?

Samsung
Niet weer hè.

Opnieuw lijkt er een batterij-incident te ontstaan met een Galaxy-apparaat van Samsung. Niet zo desastreus als het Galaxy Note 7-debacle, maar zeker vervelend voor klanten van het merk. Diverse gebruikers klagen dat de Galaxy Note 8 weigert op te laden als de batterij helemaal leeg is. Het probleem lijkt vooral voor te komen bij Amerikaanse bezitters.

De phablet start ook niet meer op. Het resultaat is een dode Galaxy Note 8. Dat mobiele apparaten niet direct opstarten met een volledige dode accu is niet vreemd. Zo heeft onder meer een iPhone ongeveer vijf minuten aan de lader nodig om wakker te worden. In het geval van de Galaxy Note 8 gebeurt dat laatste dus niet meer. De smartphone weigert op te starten.

Hoe dit probleem kan gebeuren is nog niet duidelijk. Vanuit Samsung is er nog geen officieel antwoord gekomen. Wel is bekend dat het bedrijf op de achtergrond enkele batterijen van getroffen phablets heeft vervangen. Naast een regen aan klachten op forums en sociale media, duiken er ook video’s op. Check bijvoorbeeld onderstaande video via YouTube.

[gv data=”5Q7mKQmNWSE”][/gv]

6 reacties

  1. Iedereen weet toch dat batterijen er niet van houden om helemaal te worden ontladen. Als je de waarschuwing krijgt dat je telefoon/tablet/phablet nog maar 15% geladen is dan moet je hem ook opladen.

    De mensen die altijd klagen dat de levensduur van de accu’s niet zo lang is moet je waarschijnlijk in dezelfde groep gebruikers zoeken.

  2. Ondertussen zijn er miljoenen verkocht en velen hebben hem helemaal leeg getrokken de afgelopen 5 maanden en nooit issues.
    Sure, er zullen altijd wel een aantal met issues zijn, op het grote totaal compleet verwaarloosbaar en valt onder garantie.

    Note8 door vrijwel ALLE techzines en vloggers uitgeroepen tot de beste smartphone van 2017, enough said !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *