Battlefield Hardline wordt uitgesteld naar 2015

Battlefield Hardline wordt uitgesteld naar 2015
De makers van Battlefield Hardline hebben meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat het spel ‘perfect’ wordt uitgebracht.

Dat besluit heeft Visceral Games genomen nadat ze alle feedback van de beta versie van de game hebben bestudeerd. Tijdens de beta was het namelijk mogelijk om direct je mening over het spel te geven en daar hebben miljoenen mensen gehoor aan gegeven.

Visceral Games wil dan ook een aantal van die opmerkingen verwerken in de game. Maar om al die dingen toe te voegen hebben ze dus meer tijd nodig. Een gewaarschuwd mens telt voor twee want bij de release van Battlefield 4 ging het mis. Daar bleken tijdens de release nog een hele hoop fouten in te zitten die DICE nu nog steeds aan het verbeteren is.

Voor Battlefield Hardline wil Visceral Games meer innovatie in de multiplayer, meer diepgang in de singleplayer en de stabiliteit van het spel verbeteren. Veel van innovaties die Hardline zal bevatten komen direct uit de ideeen die door de spelers van de Beta versie zijn ingediend.

In de tussentijd kunnen de spelers van Battlefield 4 aan het eind van deze maand aan de slag met Dragon’s Teeth en zal aan het einde van het jaar Final Stand uitkomen. Mij lijkt het dan ook een wijs besluit om te wachten met de release van Hardline en eerst alle focus op Battlefield 4 en daarnaast ervoor zorgen dat Hardline de tijd krijgt die het verdient.

[gv data=”Yirma-t_hFQ”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *