Battlefield V bèta releasedatum: zo kun je ‘m spelen

Battlefield V bèta
Lekker ouderwets knallen in de Tweede Wereldoorlog.

Met Battlefield V keert de populaire oorlogtitel van EA Games terug naar haar roots. De game komt naar alle current-gen platformen én de PC op de 19 oktober. Kun je echter niet wachten tot die datum, of ben je gewoon benieuwd naar wat Battlefield V in petto heeft? Dan hebben we goed nieuws, want EA is bezig met het opzetten van een Battlefield V bèta.

De release van de bèta vindt plaats in het begin van september en zal beschikbaar zijn voor iedere gamer die interesse heeft. Je hoeft je dus nergens voor in te schrijven. Met de data uit de Battlefield V bèta probeert EA om de game nog te finetunen voor de release waar nodig.

Helaas weten we op dit moment nog niet de exacte datum van de bèta. In de blogpost van EA zien we verder nog info over de gesloten bèta, die eerder dit jaar plaats heeft gevonden. Uiteraard blijkt dat de game nog verre van af was in deze periode.

Battlefield V is niet in de laatste plaats bijzonder voor Nederlanders vanwege de toevoeging van Rotterdam. Voor het eerst in de geschiedenis van Battlefield is er namelijk een Nederlandse map aanwezig. De stad werd in de Tweede Wereldoorlog immers zo goed als weggevaagd door diverse bombardementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *