Battlefield V bèta: wanneer mag je ermee aan de slag?

Auteur: , Geen reacties
Geen loot boxes meer in Battlefield V

Op avontuur in het verwoeste Rotterdam.

Er is al veel gezegd en geschreven over de nieuwe Battlefield-versie. In deel V is het tijd om enkele historische veldslagen mee te maken van de Tweede Wereldoorlog. Op basis van al het beeldmateriaal kunnen we stellen dat het hier gaat om een knaller. Dat Rotterdam ook in de game zijn opwachting maakt is uiteraard ook een mooi pluspunt.

Voordat de game uitkomt, is het eerst de hoogste tijd om de bèta van Battlefield V te verkennen. Op 6 september zal deze officieel van start gaan op de PlayStation 4, PC en Xbox One. Ben je in het bezit van een pre-order of abonnement op EA Access of Origin Access (Premier), dan kun je al op 4 september starten met de bèta en op 3 september de bestanden binnenhalen.

In de bèta mogen we aan de slag met de bekende Conquest-modus (64 spelers) in het verwoeste Rotterdam. Ook de Noorse Arctic Fjord-map is aanwezig, waar je naast Conquest ook Grand Operations, Airborne en Breakthrough kunt spelen.

Er is ook een preview van Tides of War aanwezig, een doorlopend verhaal dat elke paar maanden wordt voorzien van een nieuwe hoofdstuk. Hoe lang de bèta in de lucht blijft, is nog niet bekend. De uiteindelijke game zal op 19 oktober uitkomen en verschijnt zonder betaalde DLC; alle nieuwe content wordt gratis geleverd.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).