BBC nieuwslezer toont de nieuwste must-have gadget

Presenteren als een baas
Een iPad is erg handig om in de studio er bij te hebben. Je kan live wijzigingen in het script onder ogen krijgen, je kan makkelijk snel de Twitter-feed checken om net dat extra beetje interactiviteit te geven bij live-uitzendingen en, niet geheel onbelangrijk, je hebt als nieuwslezer wat in je handen en gaat dus niet frunniken voor de camera. Maar dan moet je wel het juiste ding grijpen als de show begint.

Fouten gebeuren nou eenmaal. En in de stress en haast voor het begin van een nieuwsuitzending nog even snel de iPad pakken voordat de camera’s draaien kan nog wel eens fout gaan. Het beste wat je kan doen is met een stalen gezicht gewoon doorgaan met wat er moet gebeuren, en het nieuws presenteren met een vers pak A4 printpapier in je hand.

Dit overkwam Simon McCoy. Hij greep het verkeerde object en besloot om zijn eigen fout in het geheel niet te erkennen. Vervolgens heeft de goede man het complete journaal met een pak A4tjes in zijn handen gestaan, waarmee hij vermoedelijk ook het wereldrecord voor meeste airtime van een dicht pak printpapier verbrak.

[gv data=”1BU19RDaM0I”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *