Beartooth tovert je smartphone om tot een Walkie-Talkie

Beartooth
Ben jij een avontuurlijk type die wel van een uitdagende beklimming of een verre wandeling houdt? Dan is Beartooth Radio een heel handige en nuttige uitvinding.

Beartooth Radio zorgt er namelijk voor dat je je smartphone kan gebruiken als een Walkie-Talkie. Daarnaast is het ook mogelijk om tekstberichten naar elkaar te versturen en je locatie te delen. Erg handig wanneer je in de bergen zit en contact wilt houden met vrienden die veilig op de grond staan.

Houd er wel rekening mee dat je vrienden ook in het bezit moeten zijn van Beartooth, zodat je met elkaar kan communiceren zonder de tussenkomst van een telefoonmast. Daarnaast kunnen gebruikers ook met elkaar in contact komen via een open kanaal, wat veel weg heeft van een Walkie-Talkie.

Het radio apparaat heeft veel weg van een telefooncase, maar dan met een antenne. De case bestaat uit een back-up batterij, een radio en de nodige software. Volgens het bedrijf kunnen zowel gebruikers van smartphones met iOS en Android van de Beartooth gebruik maken. Hoeveel de Beartooth gaat kosten, is nog niet bekend. Het product zal begin volgend jaar op de markt komen.

beartooth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *