Beats By Dre overname is niet wat je denkt

Beats By Dre overname is niet wat je denkt
Volgens insiders zou de overname al meerdere malen bijna zijn mislukt. Maar het lijkt nu echt te gaan gebeuren. Alleen niet omdat de koptelefoons zo mooi zijn.

Dat zegt in ieder geval een bron tegen Techcrunch. Zo zou Apple de hardware en producten van Beats het minst interessant vinden. Het is ze vooral te doen om de werknemers binnen het bedrijf. De twee hoofdrolspelers, Dr Dre en Jimmy Iovine, zouden dan de schakel kunnen zijn tussen Apple en een nieuw publiek.

De afgelopen weken zijn er dan ook veel geruchten geweest over de overname. Waarom zou Apple 3,2 miljard dollar over hebben voor een bedrijf als Beats? Het meest voor de hand liggende zou de overname van Beats Music zijn, de online muziekstreamingdienst. Dit om de concurrentie aan te gaan met Spotify.

Maar nu Jimmy Iovine een hoge functie krijgt binnen Apple begint het erop te lijken dat Apple het ze alleen te doen is vanwege de werknemers. Zelfs Dr Dre zou een nieuwe topfunctie krijgen binnen Apple. Beide heren zouden nieuwe deals binnen kunnen halen voor iTunes. Of Apple bezig is met een eigen muziekstreamingdienst of met Beats Music verder gaat is niet bekend.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *