Beats kondigt nieuwe draadloze Powerbeats 2 oordoppen aan

Beats kondigt nieuwe Powerbeats 2 oordoppen aan
Ze zullen ongetwijfeld al een een tijdje in de pijplijn hebben gezeten, maar dit zijn de eerste nieuwe oordoppen van Beats die worden geintroduceerd na de overname van Apple.

Jimmy Iovine noemde de oordoppen van Apple zelf al eens ruk. Nu is het dus aan Iovine en Dr. Dre om te laten zien hoe het wel moet. Wie weet worden straks bij de introductie van de nieuwe iPhone 6 wel Beats oordopjes meegeleverd.

Maar nu is het eerst tijd voor deze Powerbeats 2 draadloze oordoppen. Deze oordoppen maken verbinding met elk geluidsdragend apparaat die Bluetooth 4.0 LE ondersteund. De enige kabel die erbij zit is degene die de oordopjes verbind en waarmee je hem om je nek kan hangen.

Door de houder aan de oordoppen zitten ze strak om het oor waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de sportieve medemens. Ze zijn zelfs bestand tegen zweet en ook nog eens waterafstotend. In de kabel zitten een tweetal knoppen verwerkt waarmee je het volgende nummer kan kiezen of een nummer kan pauzeren.

Door de ingebouwde microfoon is het zelfs mogelijk telefoongesprekken aan te nemen. De accu zorgt voor zorgeloos 6 uur muziek luisteren. De oordoppen komen in het zwart en wit en zullen vanaf eind volgende maand beschikbaar zijn. De Nederlandse adviesprijs is nog onbekend, maar houd rekening met een bedrag rond de 200 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *