Bedien al je apparaten met een simpel handgebaar


De laatste tijd wordt er steeds vaker gesproken over smarthomes. Daarmee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld je lampen te bedienen met je iPhone. De startup Playtabase heeft het idee naar een hoger niveau getild door te komen met de Reemo-armband.

Deze armband maakt het mogelijk om de lampen in je huis aan te doen door er simpelweg naar te wijzen. Dankzij een smartplug, die in verbinding staat met de armband en je huishoudelijke apparaten, kan je alles aan- of uitzetten met een eenvoudig handgebaar. Zo kan je bijvoorbeeld je koffie-apparaat aanzetten door er naar te wijzen en een kom hier gebaar met je hand te maken.

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een plug, waarmee je meerdere apparaten met de armband verbindt. Daarnaast wordt de Reemo geleverd met kleine luchtontvangers, die je vervolgens op de apparaten plakt die je met de armband wilt bedienen. Deze ontvangers pikken het signaal van je slimme armband op wanneer je een bepaalde beweging maakt.

Volgens de eigenaar van het bedrijf is de slimme armband vooral gemaakt om het oudere mensen makkelijker te maken in hun eigen huis. Het bedrijf hoopt deze week een crowdfunding-campagne op te zetten om 50.000 dollar op te halen.

[gv data=”XH-rdYoj8H0″][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *