Bedien een echte kaars met je smartphone

Echt kaars
Vrouwen vinden brandende kaarsen romantisch. Maar wat een gedoe om die dingen aan te steken. Gelukkig hebben deze Amerikanen iets slims bedacht.

Ludela claimt dat zij de ‘slimste en veiligste’ kaarsen maken ter wereld. De kaars kan bediend worden met een app. Aan, uit, harder, zachter. De kaars is echt, het lont wordt bediend met Wi-Fire-technologie.
Ludela biedt de voordelen van led-kaarsen gecombineerd met fijne ervaring van echt brandende kaarsen. Als de kaars wordt omgestoten, dooft hij onmiddelijk. Ook de geur is in te stellen.

De Ludela is vanaf begin 2017 verkrijgbaar en gaat een slordig 99 dollar kosten. De makers beamen dat dat fors aan de prijs is. ‘Maar Ludela betaalt zich zelf terug. Al na een jaar flink kaarsenbranden, heb je je Ludela terugverdiend.

Er komen steeds meer apparaten op de markt die met een smartphone te bedienen zijn. De Hue-lampen van Philips zijn misschien wel de bekendste voorbeelden van slimme huiselektronica. Amazon richt zich ook steeds nadrukkelijker op het huis met zijn Echo Dot.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *