Bedien grote smartphones met één hand met deze case

Greatest-Case
De meeste ideeën hoeven niet complex te zijn om goed te werken. Het ontwerp van de Greater Case is simpel, maar moet het een stuk gemakkelijker maken om grotere smartphones (phablets) met een hand te besturen.

Sommige mensen zitten er misschien niet op te wachten, maar grotere smartphones spelen een steeds prominentere rol op de smartphonemarkt. Ze hebben zo hun voordelen, maar zijn ook een stuk minder praktisch om met een hand te bedienen.

Kickstarter
Speciaal daarom lanceerde Kyle Staebell een Kickstarter voor The Greatest Case, een hoesje voor je grote smartphone dat niet veel meer is dan een simpel frame die geen schoonheidsprijs zal winnen. Dit zorgt echter voor een stuk meer grip, zodat je hem met een hand stevig vast kunt houden en maximaal bereik hebt met je duim. Deze case past zowel om een iPhone 6 Plus als een Samsung Galaxy Note 4.

Er zijn twee verschillende versies van te bestellen, een van zwart plastic, en een van koper dat ook uit een 3D-Printer komt. Bij een donatie van 29 dollar krijg je jouw eigen Greatest Case thuisgestuurd in mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *