Behind the scenes: Rick and Morty’s Mad Max-avontuur

Auteur: , Geen reacties
Rick and Morty worden door SM'ers achterna gezeten

SM blijkt een grote invloed te hebben op de kostuums van de personages...

Op dit moment zijn er twee animatieseries die ik praktisch iedereen kan aanraden. Maar hoewel Bojack Horseman een beetje duister is geworden, gaat Rick & Morty vrolijk door in alle meta- sci-fi- over-de-top- komedie. Ik denk dat weinigen daartegen erg vaak stilstaan bij hoeveel werk er wel niet in een aflevering van twintig minuutjes gaat zitten.

Hieronder zie je hoe het er achter de schermen aan toegaat bij het maken van een aflevering voor Rick & Morty. De aflevering waar het nu om gaat – Wasteland – zal de tweede aflevering van het langverwachte derde seizoen zijn. De eerste aflevering werd zonder enige aankondiging op 1 april uitgezonden. Op de internationale grappendag werd ook de releasedatum aangekondigd van de rest van het derde seizoen. En iedereen maar denken dat het een grapje was…

Let in de behind the scenes op alle details rondom achtergrondpersonages. Wat dacht je? Dat de makers alleen talloze uren in briljante scrips en concepten stopten? Oh nee, minstens net zoveel werk gaat klaarblijkelijk in het ontwerpen van achtergrondpersonages zitten. Sommige karakters komen niet eens langer dan een paar seconden in beeld, en toch wordt er veel zorg in de outfits en vormen gestoken.

En uiteraard – omdat het Mad Max-achtig is – draagt iedereen seksueel getinte outfits. Van lederen maskers tot onthullende strakke SM-kleding… Ook achtergrondpersonages en hun voertuigen worden tot in de puntjes verzorgd.

Rick 7 Morty komt (na wat vertraging) op 30 juli terug. Oh, en ‘Get Schwifty’.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).