Bekijk 7 minuten van de nieuwe Star Wars-animatieserie

Star-Wars-Rebels
De nieuwe animatieserie Star Wars: Rebels heeft een zeven minuten durende preview gekregen. Bekijk hier hoe Disney en Lucasfilm de wereld van Star Wars tot leven brengen met computeranimaties.

Rebels speelt zich af tussen Episode III en IV, en volgt een groep helden die het opnemen tegen The Empire. Hoofdpersoon Ezra ziet de komst van Stormtroepers en ander Empiregespuis naar zijn planeet niet zitten, en is bovendien niet bang om actie te ondernemen.

Wat begint als kleine verzetsacties, mondt al snel uit in een groep die later bekend zal staan als The Rebel Alliance. In de preview van de nieuwe Star Wars-show is er echter nog weinig van deze alliantie te zien. Een groepje mensen en aliens stelen een stel waardevolle kratten van The Empire, terwijl Ezra er ook eentje mee wilt nemen. Dit resulteert in een achtervolgingsscène die maar weer eens bevestigt dat Storm Troopers nooit raak kunnen schieten.

Executive producer Simon Kinberg vergelijkt de Rebel Alliance met de Amerikaanse Revolutie. “Het zijn rebellen die geen benul hebben dat ze ooit uit zullen groeien tot een grootse verzetsorganisatie.” In oktober gaat de serie van start op Disney XD. Of de Nederlandse versie dan ook al klaar is, is niet bekend. Bekijk de preview hieronder.

[gv data=”jZn_TrwbPN8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *