Bekijk de duurste Gran Turismo Sport bundel ooit

Auteur: , Geen reacties
Gran Turismo Sport bundel

Je moet er waarschijnlijk een paar uur voor werken, maar dan heb je ook wat.

Morgen komt ein-de-lijk Gran Turismo Sport uit. De game waar we bijna 4 jaar op hebben moeten wachten na Gran Turismo 6 is bijna te spelen. Echte fans zullen vast al aan de slag zijn gegaan met de online bèta vorige week, die door heel wat racers is gespeeld. Ben je helemaal overtuigd dat het spel top is, dan ligt een tof bundeltje kopen voor de hand.

“Daar moeten we op inspelen!”, zullen ze bij Sony PlayStation Taiwan hebben gedacht. In Nederland heb je namelijk al redelijk prijzige bundels in webshops liggen, maar die van Sony PlayStation Taiwan is toch andere koek. Zo is er om te beginnen in de duurste Gran Turismo Sport bundel ooit natuurlijk een PlayStation 4 Pro aanwezig met de game zelf.

Daarnaast kun je 12 maanden online vooruit dankzij het bijgeleverde PlayStation Plus-abonnement. Ook is er een PlayStation VR-headset, Thrustmaster T-GT racestuur én Apiga AP1 racestoel aanwezig met twee PlayStation Move controllers aanwezig. Dit alles kun je spelen op het pronkstuk van Sony, de Bravia 4K HDR OLED KD-65A1 TV.

Gran Turismo Sport bundel

Mocht je op de een of andere manier toch uitgespeeld raken, dan heb je geluk: er zit ook nog een 2018 Mazda MX-5 met PS4- en Gran Turismo-logo in het pakket. De echte versie welteverstaan. Het prijskaartje van NT$1.398.000 is omgerekend een kleine 40.000 euro. De bundel is al opgeëist door een autoverzamelaar die liever anoniem wilde blijven, maar een goede deal was het zeker.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).