Bekijk de eerste trailer van tv-serie Halo: Nightfall

Halo Nightfall
De eerste trailer voor Halo: Nightfall, geregisseerd door Ridley Scott, ziet er verrassend goed uit. (video)

De video werd voor het eerst getoond tijdens de San Diego Comic-Con beurs, gelukkig heeft Microsoft de trailer daarna meteen online gezet. Halo: Nightfall is een live-action Halo-serie die zich afspeelt tussen Halo 4 en Halo 5: Guardians.

Halo 5
Agent Locke (Mike Colter) speelt de hoofdrol in de serie, die een team soldaten (geen Spartans) van de ONI-divisie meeneemt voor een onderzoek naar terroristische activiteiten op de verre planeet Sedra. Locke is bovendien een speelbaar karakter in Halo 5.

Het was nog maar de vraag of we de serie van Ridley Scott ooit te zien zouden krijgen. Onlangs sloot Microsoft de deuren van Xbox Entertainment Studios, dat een grote rol speelde bij de totstandkoming van Nightfall. Gelukkig maar dat er toch een manier gevonden is om de productie door te laten gaan.

Master Chief Collection
De digitale serie verschijnt op 11 november. Iedereen die de Halo: The Master Chief Collection aanschaft voor de Xbox One krijgt gratis toegang tot de serie. The Master Chief Collection is een nieuwe bundel waarin alle Halo-games met de groene ruimtesoldaat in de hoofdrol remastered zijn.

[gv data=”3JbB38kmtR4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *