Bekijk de eerste trailer voor de Game of Thrones videogame

Auteur: , 2 Reacties
Game-of-thrones-game

Na twee geweldige The Walking Dead-seizoenen, stort ontwikkelaar Telltale Games zich op het Game of Thrones universum.

Veel gamers hebben vertrouwen in deze Game of Thrones-game, omdat TellTale bekend staat om het succesvol vertolken van een tv-serie naar een computerspel. In zes verschillende aflevering vertelt het spel een verhaal over House Forrister, een familie in Westeros die tot nu toe door de populaire HBO-serie nog niet aan bod is gekomen. Ook in de boeken is er weinig aandacht voor dit huis. Dit geeft TellTale dus wat meer vrijheid om een spannend, origineel verhaal in het Game of Thrones-universum te maken.

Bekende gezichten
Dat betekent overigens niet dat je geen bekende personages tegenkomt. In onderstaande trailer zien we de bekende gezichten van Tyrion en Cersei Lannister voorbij komen, evenals die van Margaery Tyrell en Ramsay Snow. De acteurs uit de HBO-serie spreken de stemmen in van deze virtuele personages, wat het geheel natuurlijk een stuk geloofwaardiger maakt. Acteur Peter Dinklage vertolkte eerder dit jaar ook een personage in Destiny.

Het maken van je eigen keuzes staat in de games van TellTale centraal. Afgaande op de vorige titels van de ontwikkelaar, zal jij een aantal lastige situaties voorgelegd krijgen, waarbij jouw antwoorden het verhaal in een bepaalde richting sturen. Zo creƫer je gaandeweg je eigen avontuur, dat wellicht heel anders is dan dat van andere spelers. Verwacht dus niet om vooral met zwaarden te zwaaien in de game, het voeren van gesprekken is belangrijker.

Wanneer we de eerste aflevering te zien krijgen is nog niet bekend, al zal het na het onthullen van onderstaande trailer niet lang meer duren voordat we het virtuele Westeros kunnen bezoeken.2 reacties

Wanneer is de release datum? 1 januari 2004?
De graphics zijn in elk geval niet om naar Winterfell te schrijven

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).