Bekijk de HTC One M9 van alle kanten in deze video’s

Bekijk de HTC One M9 van alle kanten in deze video's
Het lekt hard bij HTC. Héél hard.

We zijn er inmiddels aan gewend dat er vroegtijdig beeldmateriaal van nieuwe toptoestellen naar buiten komt. Iets dat ook bij de HTC One M9 het geval is, de opvolger van de HTC One M8. Er zijn al talloze persfoto’s opgedoken, maar alsof dat nog niet genoeg was hebben we hier een paar officiële promovideo’s van het toestel voor je. Boom. Er zijn in totaal drie video’s, waarin we een overzicht van de telefoon te zien krijgen, een blik op het tweekleurige metalen chassis wordt geworpen, en waarin een aantal apps en widgets worden uitgelicht. Enjoy.

[gv data=”D9otT_61WLU”][/gv]
[gv data=”WcGT9cLbojg”][/gv]
[gv data=”BjoRb21nksk”][/gv]

Specificaties HTC M9

De opvolger van de HTC One M8 krijgt een 5-inch display, gevuld met 1920 bij 1080 pixels. Foto’s schieten gaat met de 20 megapixel camera op de achterkant en de 4 Ultrapixel camera op de voorkant. Het enige nadeel van deze camera is de kleine bult die ontstaat om de lens heen, wat een vlakke achterkant in de weg staat. In de One M9 is een Snapdragon 810 octacore-processor aanwezig, 3GB werkgeheugen, 32GB interne opslag en een accu van 2900 mAh. Het toestel draait op Android 5.0, met daarover HTC’s eigen Sense 7.0 softwarelaag. De smartphone verschijnt in de kleuren Gun Metal Grey en Gold on Silver.

6 reacties

  1. Hmmm.. ziet er niet echt bepaald uit als officiele video’s. Of misschien wil ik gewoon niet geloven, dat de telefoon er hetzelfde uitziet.

  2. Ik kan me bijna niet voorstellen dat ze bij HTC denken dat dit goed gaat verkopen. Design exact hetzelfde met nu een – leve de vooruitgang – uitstekende camera. Mensen willen toch het gevoel hebben dat ze iets nieuws in handen hebben!
    Dat weten ze bij HTC ook wel. Ik gok dat dit nep is of dat er een ander vlaggenschip wordt achtergehouden.

  3. Ja ik denk ook dat het nep is. Of in ieder geval de benaming m9. Mensen kunnen ook complete planeten opblazen in filmpjes, dus ook wel een neppe reclame maken lijkt me zo xD

  4. Dat “intro” filmpje. Jezus wat kut om naar te kijken/ luisteren. Welke mongool heeft dat in elkaar gezet…
    Los van dit alles lijt deze telefoon me echt 3x niks. Vind t echt n lelijk ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *