Bekijk de nieuwe iPhone 7 Plus cameramodus in deze video

iPhone 7 Plus cameramodus
De Grieken willen in ieder geval geen andere smartphone meer.

Zelfs als het qua verkoopresultaten iets minder gaat, weet Apple nog altijd toffe commercials af te leveren. Zo ook voor de exclusieve portretmodus van de iPhone 7 Plus. In onderstaande video zie je hoe geavanceerd de dubbele camera van het toestel te werk gaat.

Het spotje speelt zich af in Griekenland, waar de inwoners van een dorpje wel heel graag op de gevoelige plaat vastgelegd willen worden met een iPhone 7 Plus. Natuurlijk ziet iedere foto er fantastisch uit in de speciaal daarvoor bestemde portretmodus, want het is en blijft een commercial van Apple.

Desondanks kun je niet ontkennen dat het een welkome feature is voor de iPhone 7 Plus, aangezien het toestel zich onderscheidt van de reguliere 7 met zijn dubbele camera. Door de twee camera’s in het toestel kan de iPhone 7 Plus 9 niveaus van diepte detecteren in portretmodus. Ook vervaagt de smartphone de achterste lagen deels voor het echte portret-effect.

De functie had eigenlijk in september al bruikbaar moeten zijn, maar kwam pas eind oktober als bèta-feature beschikbaar in iOS 10.1. Apple blijft echter aan de software werken, aangezien er veel gecompliceerde berekeningen gemaakt moeten worden in de speciale modus.

[gv data=”r8mR33cp_Fk”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *