Bekijk de Samsung Galaxy S6 van alle kanten in gelekte foto’s

S6-Gelekte-fotos
Leuk en aardig die teasers van Samsung, maar ondertussen kunnen we het nieuwe toestel in de Galaxy-serie gewoon bekijken op uitgelekte foto’s.

De marketingcampagne van Samsung draait op volle toeren. Het bedrijf strooit met cryptische teaservideo’s en afbeeldingen, om zo de nodige hype te genereren voor de Galaxy S6. Op 1 maart zou hij officieel worden gepresenteerd, maar dat weerhoudt een Zuid-Koreaanse medewerker van AT&T er niet van om het toestel alvast te tonen in een handvol foto’s.

Metalen frame en glazen achterkant?
Zoals verwacht heeft de S6 een metalen frame, en lijkt de achterkant voorzien te zijn van een glaslaagje, zoals we dat ook zagen op iPhone 4 en Nexus 4. Ook opvallend: zo te zien is er geen makkelijk verwisselbare batterij of een micro-SD-slot aanwezig.

Volgens de medewerker zou het hier gaan om een prototype van het toestel, dus het kan goed dat Samsung aan het uiteindelijke exemplaar nog het een en ander aangepast heeft. Bovendien heeft dit exemplaar niet het gebogen scherm dat we wel zagen in de teaserafbeelding die Samsung eerder deze week zelf online zette.

Twee modellen
Dit zou de geruchten ondersteunen dat er twee verschillende modellen van de S6 komen: een met een normaal scherm, en een variant waarin het display doorloopt in de zijkanten van de telefoon. Op 1 maart weten we het zeker, dan wordt de Samsung Galaxy S6 officieel gepresenteerd, één dag voor het jaarlijkse Mobile World Congress.

S6-Gelekt
S6S6-Gelekt
S6
S6-Gelekt
S6
S6-Gelekt

4 reacties

  1. Niet mis, wel wat iphone achtige zijkanten. Vooral die speaker.

    Ik vond de S5 eigenlijk niet mis, maar voor de Touchwiz heb ik bedankt en hem laten passeren.

    S6 bekt trouwens niet echt goed, het doet me denken aan, euhm, foute militaire dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *