Bekijk exclusieve Planet Earth II beelden via Snapchat

Planet Earth II op Snapchat
Krijgt de sociale dienst naast een overvloed aan selfies ook eens fatsoenlijke content.

Planet Earth II is een ware kijkcijferhit op de Nederlandse televisie. De meerdelige serie kende een succesvolle release op de BBC in Engeland en is al een tijdje te volgen op NPO 1. Aangezien het grote succes van de serie is het niet gek dat meerdere partijen interesse tonen in het format.

Vandaar dat Snapchat de samenwerking aangaat met Planet Earth II. De BBC maakt voor de sociale dienst 6 exclusieve afleveringen met daarin nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Ook het geluid moet dankzij speciale 3D audio levensecht klinken.

Een kleine tegenvaller is dat de episodes niet verteld worden door de intense stem van Sir David Attenborough en de opnames niet in 4K te zien zijn. De indrukwekkende beelden worden echter wel geoptimaliseerd voor het verticale beeld van je smartphone.

De eerste Snapchat-episode van Planet Earth II is te zien op 17 februari en zal, net als de afleveringen die volgen, 4 tot 6 minuten duren. De episodes zijn telkens één dag voor de Amerikaanse BBC tv-première te zien zijn.

De Planet Earth II-beelden vind je terug in de Snapchat Discover-sectie naast andere content van BuzzFeed, NBC, The Daily Mail en dergelijken. Kunnen we de Snapchat-app eindelijk eens voor iets nuttigs gebruiken.

[gv data=”c8aFcHFu8QM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *