Bekijk Forza’s exclusieve Porsche 911 GT2 RS controller

Auteur: , 16 Reacties
Forza 911 GT2 RS Xbox One controller

Voor hetzelfde geld heb je echter een prima stuur...

Forza Motorsport 7 komt binnenkort uit en iedereen moet het weten. De racetitel voor Xbox One en PC verschijnt morgen officieel, maar gelukkig is de demo al een tijdje te spelen om je alvast warm te maken voor het spel. In deze demo is de Porsche 911 GT2 RS aanwezig. Kun je geen genoeg krijgen van deze bolide, dan is er goed nieuws.

Turn 10 Studios, ontwikkelaar van Forza Motorsport, heeft namelijk in samenwerking met Scuf Gaming en Porsche een exclusieve Forza Elite controller gemaakt. Het design van de controller is gebaseerd op het uithangbord van Forza Motorsport 7, namelijk de 911 GT2 RS.

Sowieso is een Elite Wireless controller van zichzelf al geen goedkoop speeltje. Zo beschikt het apparaat over meer grip, speciale pedaaltjes aan de achterkant en heel veel aanpasbare features. De speciale 911 GT2 RS controller is voorzien van een zilveren kleur met rode en zwarte racestrepen, koolstofvezelaccenten en het Forza logo.

Forza Porsche controller

Ook is het Porsche logo aanwezig op de bovenkant van de controller. Wees er echter snel bij, want er worden maar 2.000 exemplaren gemaakt voor 300 dollar. Voor 370 dollar heb je dezelfde controller inclusief een 2018 GT2 RS schaalmodel, waarvan er slechts 500 worden gefabriceerd. Ga jij ‘m halen?16 reacties

Nee. :-)
Sowieso… Als je dan een controller voor ’n racegame maakt, maak dan een stuur.
@drdre1: En dan voor de stuurwielbediening weer moeten bijbetalen, laat mij Porsche kennen ;)
@granlusso: ghehe, precies. “U wenst flippers uitgevoerd in carbon fiber? Maar natúúrlijk kan dat!” ;-)
@drdre1: poaaah een limited porsche gt2 alcantara wheel, dat zou wat zijn. Zou het sowieso wel een puik idee vinden als er wat meer autofabrikanten simstuurtjes gaan fabriceren.
@piquet1986: euh…Fanatec?!
@ghost: klopt, echt heel duur alleen
@piquet1986: 720 euro voor het Porsche 918 rsr stuur + goedkoopste basis
@piquet1986: mja, en je hebt Thrustmaster met z’n Ferrari badging. Geen idee of ze kwalitatief goed zijn. Maar autofabrikanten gaan zoiets niet produceren. Zou veel te duur worden en uiteindelijk gaat het toch om het logo wat er op zit. Rest van het dashboard zie je op je beeldscherm (tenzij je een echte die-hard bent natuurlijk!).
@drdre1: de thrustmaster t300 gte alcantara is prima, rijdt ik nu ook mee. Tis alleen wel plastic en geen correcte stuurmaat(kleiner) Pedalen vallen tegen. Stuur zelf is middel kwaliteit
Ik steek mn geld nog liever in brand
Ja, wie denkt er nou niet meteen ‘911 GT2’ bij een groot uitgevallen blok gesmolten plastic met buttons?
Lekker die Alcantara met je zweetklauwen. Lekker hygiënisch.
Als je de ultimate edition gepreorderd hebt kun je m al een tijdje spelen, begon een beetje te twijfelen nadat ik de demo had gespeeld maar man man dit spel is goed hoor! Je moet alleen even inkomen als je veel Horizon hebt gespeeld.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Neemt niet weg dat het spel gewoon echt niet fijn speelt met stuur. De eerste FM die ik in jaren laat liggen. Fm6 vond ik al niets en heel veel van het zelfde als Deel 5. FM4 was de laatste echt leuke.
@estoque: hele forza 7 is k*t. Wat een deceptie. Wat is er fout gegaan sinds forza 4?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).