Bekijk Forza’s exclusieve Porsche 911 GT2 RS controller

Forza 911 GT2 RS Xbox One controller
Voor hetzelfde geld heb je echter een prima stuur…

Forza Motorsport 7 komt binnenkort uit en iedereen moet het weten. De racetitel voor Xbox One en PC verschijnt morgen officieel, maar gelukkig is de demo al een tijdje te spelen om je alvast warm te maken voor het spel. In deze demo is de Porsche 911 GT2 RS aanwezig. Kun je geen genoeg krijgen van deze bolide, dan is er goed nieuws.

Turn 10 Studios, ontwikkelaar van Forza Motorsport, heeft namelijk in samenwerking met Scuf Gaming en Porsche een exclusieve Forza Elite controller gemaakt. Het design van de controller is gebaseerd op het uithangbord van Forza Motorsport 7, namelijk de 911 GT2 RS.

Sowieso is een Elite Wireless controller van zichzelf al geen goedkoop speeltje. Zo beschikt het apparaat over meer grip, speciale pedaaltjes aan de achterkant en heel veel aanpasbare features. De speciale 911 GT2 RS controller is voorzien van een zilveren kleur met rode en zwarte racestrepen, koolstofvezelaccenten en het Forza logo.

Forza Porsche controller

Ook is het Porsche logo aanwezig op de bovenkant van de controller. Wees er echter snel bij, want er worden maar 2.000 exemplaren gemaakt voor 300 dollar. Voor 370 dollar heb je dezelfde controller inclusief een 2018 GT2 RS schaalmodel, waarvan er slechts 500 worden gefabriceerd. Ga jij ‘m halen?

Nog geen reacties

  1. Als je de ultimate edition gepreorderd hebt kun je m al een tijdje spelen, begon een beetje te twijfelen nadat ik de demo had gespeeld maar man man dit spel is goed hoor! Je moet alleen even inkomen als je veel Horizon hebt gespeeld.

  2. -edit: dank u, is inmiddels gefixt-

    Neemt niet weg dat het spel gewoon echt niet fijn speelt met stuur. De eerste FM die ik in jaren laat liggen. Fm6 vond ik al niets en heel veel van het zelfde als Deel 5. FM4 was de laatste echt leuke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *