Bekijk het immense nieuwe hoofdkantoor van Facebook

Auteur: , 1 Reactie
Facebook-hoofdkantoor

Een aantal beroemde Instagrammers mocht onlangs wat foto's maken van het nieuwe, reusachtige hoofdkantoor van Facebook. Wat is er te vinden op deze 400 duizend vierkante meter?

Frank Gehry is de beroemde architect die het kantoor, genaamd MPK20 (Menlo Park, building 20) voor zijn rekening nam. Met het nieuwe hoofdkantoor zet Facebook direct een wereldrecord op zijn naam: die van grootste open werkvloer ter wereld. Het gebouw is in feite een grote ruimte, waar duizenden mensen tegelijk kunnen werken.

Een park op het dak
Naast deze reusachtige open vloer zijn er ook wat privéruimtes te vinden in MPK20. Het volledige dak van het complex huisvest een park met 400 bomen, waar ook wat werkplaatsen in gemaakt zijn. Om het afronden van het nieuwe hoofdkantoor te vieren werden verschillende Instagrammers toegelaten, die de rol van persfotografen voor hun rekening namen.

Onderstaande foto’s zijn het resultaat, inclusief een vergaderruimte die gevuld is met gekleurde ballen. Hier vergadert men normaal gesproken niet op die manier, de ruimte was voor de opening ingericht als ballenbak.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Meer foto’s van het kantoor zien? Neem dan hier eens een kijkje.1 reactie

Tof!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).