Bekijk nu de eerste Avengers: Infinity War trailer

Marvel Avengers: Infinity War
Alle Marvel fans verzamelen!

Het nieuws van Marvel zal veel fanaten gek maken. Vandaag heeft het bedrijf namelijk de eerste trailer van Avengers: Infinity War vrijgegeven. De nieuwe video van een van ’s werelds meest populaire franchises heeft even op zich laten wachten, maar is de moeite meer dan waard. Althans, wanneer we kijken naar de kijkersaantallen.

Infinity War speelt zich af na de eerste film van de Avengers, waarin onze helden te maken krijgen met Thanos, een kwaadaardig supermens die behoort tot de Eternals. Dit ras is gecreëerd door de goddelijke Celestials. Het doel van Thanos is om de zes Infinity Stones te vinden, waardoor hij de macht over het hele universum zou krijgen.

Gelukkig voor de rest van de wereld wordt Thanos flink tegengewerkt door andere superhelden. In de trailer alleen al zien we onder andere: Iron-Man, The Hulk, Loki, Thor, Captain America, Hawkeye, Star-Lord, Scarlett Witch, Winter Soldier, Dr Strange, Black Widow, Rocket, Spider-Man, Black Panther, Ant Man en War Machine.

Helaas hebben alle Avengers-fans nog even geduld nodig, want de film is nog lang niet te zien op het grote scherm. Het is de bedoeling dat je vanaf 4 mei 2018 Avengers: Infinity War kunt zien in de bioscoop. De brute trailer bekijk je hieronder!

[gv data=”6ZfuNTqbHE8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *