Belgen komen met alternatief voor festivaltent

Honinghotel
Als je meerdere dagen naar een muziekfestival gaat, dan hoort daar ook een ellendige overnachting in een tentje bij. Deze slaapcabines kunnen uitkomst bieden voor de tenthater.

Met de B-And-Bee hopen Belgische designers met een alternatief te komen voor dure hotels die al een jaar van tevoren volgeboekt zijn. Door het honingraat-design plaats je gemakkelijk meerdere slaapkamers op elkaar, zodat je op een relatief kleine ruimte heel wat slaapplekken kwijt kunt. Maximaal vier van deze bijencapsules kunnen op elkaar gestapeld worden.

b-and-bee

Grap
Onder het tweepersoonsbed is er ruimte voor je tassen en spullen, zodra je gaat slapen dek je de voorkant van de honingraat af met een tentdoek. Barbara Vanthorre en Ron Hermans bedachten het idee achter de B-And-Bee tien jaar geleden als grap tijdens de Gentse Feesten. Dit jaar zullen er zes testversies geplaatst worden tijdens het festival in Gent.

Als het aan B-And-Bee ligt, staan er over een paar jaar overal honinghotels op de festivalvelden. Als er op die manier een einde komt aan het opzetten en afbreken van je tentje kunnen we niet wachten. Bekijk via deze link een video waarin je kunt zien hoe de honingraten geplaatst worden.

Nog geen reacties

  1. er bestaan al tig aanbieders van festivalhokjes om in te slapen… en dat is niet goedkoop.. (100+ euro voor 3 nachten…)

    dus als ze dit nou voor een normale prijs aanbieden… dan valt het te overwegen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *