Benchmarks: Samsung Galaxy S7 flink sneller dan Galaxy S6

Benchmarks: Samsung Galaxy S7 flink sneller dan Galaxy S6
De Samsung Galaxy S7 wordt volgende maand gepresenteerd, maar we lijken nu al met zekerheid te kunnen zeggen dat het een absoluut snelheidsbeest wordt.

Op Weibo en Geekbench zijn namelijk opnieuw screenshots opgedoken van een benchmarktest van de Galaxy S7, ditmaal met Exynos 8890-processor. Het zou gaan om modelnummers GM-930W8 en GM-G930F, het toestel dat bestemd is voor de Europese markt. Dat is natuurlijk des te interessanter voor ons. We kunnen ons namelijk klaarmaken voor een ontzettend snelle S7.

De Samsung Galaxy S7 scoort per processorkern 1873 punten, bijna dik 400 punten meer dan de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge. In totaal komt de S7 uit op 5946 punten, waar de Galaxy S6 bleef steken op ‘slechts’ 4811 punten. Het lijkt er dan ook op dat de Samsung-telefoon sneller is dan alle smartphones die we tot nu toe voorbij hebben zien komen.

Op het gebied van de specificaties onthullen de Weibo-post en Geekbench geen nieuwe informatie. Wel wordt er nogmaals bevestigd dat het gaat om een toestel met 5.1-inch display met QHD-resolutie, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 12MP camera.

Geekbench-test van Samsung Galaxy S7 gelekt

2 reacties

  1. Maar wordt de levensduur van zijn batterij beter, dat is maar de vraag.

    Want die van mijn Galaxy S6 is maar flauw. Na een halve dag staat mijn batterij al op minder dan 50% zonder dat ik eraan geweest ben. Android OS en Google Services trekken hem helemaal leeg?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *