Beroemdheden verliezen miljoenen volgers op Instagram

Beroemdheden verliezen miljoenen volgers op Instagram
Wat is er aan de hand?

Het is ongetwijfeld een probleem die je zelf niet zult ervaren. Er is een bug op Instagram gaande waardoor accounts volgers in grote aantallen kunnen verliezen. Nu zul jij misschien geen miljoenen volgers op je account hebben, maar dat is bij beroemdheden wel anders. Die hebben dan ook te maken met deze nieuwe bug.

Het gaat hier om een visuele bug. Mensen ontvolgen niet daadwerkelijk een account. Instagram zegt op de hoogte te zijn van het issue en werkt aan een oplossing. Het lijkt dus een kwestie van tijd. Onder meer Ariana Grande ‘verloor’ bijna drie miljoen volgers door de fout. Wat de bug precies inhoudt laat Instagram niet los. In eerste instantie dachten Instagrammers dat het bedrijf bezig was om de vele aanwezige bots op het platform te verbannen. Dat bleek niet het geval.

Andere beroemdheden zoals Kim Kardashian en Justin Bieber verloren respectievelijk 1,9 miljoen en 1,7 miljoen volgers op het populaire foto- en videoplatform. Bij diverse gebruikers lijkt de bug alweer verleden tijd en zijn het correcte aantal volgers inmiddels weer te zien.

Fotocredit: Ariana Grande via Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *