Bescherm je Apple Watch voor een spotprijs met deze case

Survivor Tactical
De Survivor Tactical is een stevige case die je Apple Watch goede bescherming biedt tegen beschadigingen. Wie stijl en design belangrijker vindt dan bescherming, kan kiezen voor de Ultra Thin.

Naast nieuwe bandjes nu ook nieuwe beschermmogelijkheden voor je Apple Watch.
Hij was er al voor iPhone en iPad, maar nu is eindelijk ook een Apple Watch-variant beschikbaar: de Survivor Tactical case. Hij is gemaakt van thermoplastisch elastomeer en polycarbonaat plastic. Hij is voorzien van een verhoogde rand en ingebouwde screen-protector.

De Ultra Thin, die tegelijkertijd is uitgebracht, biedt minder bescherming: deze is slechts een halve millimeter dik en heeft geen screen protector. Deze komen in een 3-pack. Je kunt kiezen uit goud of zilver en krijg drie stijlen: gepolijst, mat en helder. Een mixpack is ook verkrijgbaar:

Ultra thin

De Survivor Tactical komt in vijf kleuren: zwart, rood, wit en blauw. Groen is alleen beschikbaar voor de 38mm variant.

Beide cases zijn verkrijgbaar in een 38- en 42 millimeter-variant. De Survivor Tactical kost in de VS $30, de Ultra Thin $20. Geen geld.

Wanneer de cases hier op de markt komen is nog niet bekend. De andere beschermende producten van Griffin zijn hier echter gewoon te koop, dus laten we ervan uitgaan dat het een kwestie van tijd is.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *