Bespaar geld, koop een Nefit CV ketel of warmtepomp

Koop een Nefit CV ketel en bespaar geld op de lange termijn
Soms moet je investeren om er later (financieel) profijt van te hebben.

Brrr, koud buiten! Toch maar even de verwarming een graadje hoger in huis. Tegenwoordig is er ook vanuit de overheid stimulatie om te investeren in een milieuvriendelijk huis dat warmte vast weet te houden. Bij oude huizen kan het enkele glas bijvoorbeeld vervangen worden voor dubbel glas, maar ook op het gebied van CV/HR ketels en warmtepompen valt veel te winnen.

CV ketel
Een CV ketel aanschaffen of je oude vervangen is zeker niet iets dat je zomaar over het hoofd moet zien. Het fijne van moderne CV/HR ketels is dat ze over de laatste technieken beschikken. Daardoor hebben ze vaker een A-label en kunnen ze razendsnel het water verwarmen. Bij oude ketels moet je nog wel eens het water even laten doorlopen in de douche of bij de afwas. Een onnodige verspilling en het is ook nog eens tijdrovend. Sta je daar in je nakie te voelen aan het water. Een moderne ketel is in staat om snel warm water te geven. Als je de juiste temperatuur hebt afgesteld kun je direct onder de douche stappen of beginnen met de afwas.

Warmtepomp
Naast CV/HR-ketels kun je bij Nefit tevens terecht voor warmtepompen. Bij het verduurzamen van een woning kan zo’n warmtepomp goed van pas komen. De techniek maakt gebruik van natuurlijke bronnen, zoals bijvoorbeeld restwarmte uit ventilatielucht. Dit is goed voor het milieu en zo bespaar je circa 40 procent op fossiele energie. Het voordeel van een Nefit EnviLine warmtepomp is dat het product klaar is voor de toekomst, want het apparaat werkt op elektriciteit. Er komt geen gasaansluiting bij kijken, wat zeer duurzaam is. De warmtepomp kan eventueel gecombineerd worden met een HR-ketel of Nefit Zonne-energie, waardoor een hybride systeem ontstaat. De zonnepanelen van Nefit kunnen de CV ketel van stroom voorzien. Shoppen voor een Nefit ketel kan online.

Slimme thermostaat
Een andere manier om geld te besparen is het gebruik van een slimme thermostaat. De Nefit-ketels zijn in staat om te werken met zo’n thermostaat. Nefit biedt ook een eigen slimme thermostaat genaamd Easy. Met de Easy kun je via een app altijd en overal de verwarming in je huis regelen. Ook is het instellen van een zelflerend patroon mogelijk, zodat je bij thuis in een warm huis arriveert.

Wie zijn of haar huis gaat verduurzamen doet er zeker goed aan gebruik te maken van bovenstaande producten. Ze leveren stuk voor stuk op eigen wijze een belangrijke bijdrage aan verduurzaming. Bovendien ga je er, wat wooncomfort betreft, op vooruit. Last but not least is dat je op de lange termijn geld in de zak kan houden door deze slimme besparingen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *