Bespaar 0,74 eurocent per maand met deze PureVPN Black Friday deal

Bespaar serieus geld met deze PureVPN Black Friday deal

Als het op encryptie aankomt, is het eerste dat in je opkomt een Virtual Private Network (VPN). Wat dat betreft kun je niet om PureVPN heen.

Ben je ook op zoek naar een VPN op deze Black Friday om je browse-activiteiten te verbergen, je gegevens te beveiligen of inhoud te deblokkeren die niet beschikbaar is in je regio? Dan hebben we een uitstekende aanbeveling voor je: PureVPN.

Het vijfjarenplan van PureVPN geeft 92% korting op Black Friday en Cyber Monday

Op deze Black Friday en Cyber Monday heb je geluk want PureVPN biedt zijn populairste vijfjarenplan aan tegen een fractie van de kosten. Als je nu een abonnement neemt op vijfjarenplan krijg je 92% korting. Je betaalt slechts € 0,74 per maand of in totaal € 44 eenmalige kosten.

Als een verlengd abonnement je niet bevalt, probeer dan het 1-jarig abonnement met 88% korting, voor € 1,19 per maand.

Voor welk abonnement je ook kiest, je geld blijft veilig met PureVPN’s 31 dagen geld-terug-garantie zonder vragen.

Wat er zo geweldig is aan de PureVPN Black Friday en Cyber Monday Deal

Afgezien van € 531,- aan besparingen en het gemak van een langdurige VPN-ervaring, bevat het 5-jarenplan van PureVPN een lading aan functies waarin je zeker geïnteresseerd zal zijn.

Zero-Log-zekerheid

PureVPN is een gecertificeerde zero-log VPN-provider, wat betekent dat het nooit je browsegeschiedenis, verbindingstijdstempel, origineel IP-adres, VPN IP-adres, DNS-vragen en alles daartussenin bewaakt of opslaat. Al deze claims worden onderschreven door toonaangevende accountantskantoren in de branche: Altius IT en KPMG.

Altijd actieve audit

Voor professionele VPN-gebruikers, die sceptisch staan tegenover de betrouwbaarheid van een ‘point-in-time’-audit, verzekert PureVPN je een logloze VPN-ervaring met zijn’ audit-anytime’-beleid, waarbij de auditor jaarlijks niet-geplande audits zal uitvoeren. Zo bewaken ze de PureVPN’s No-Log-claims.

Betrouwbare dienstverlening

De betrouwbaarheid en eersteklas prestaties van PureVPN worden ook ondersteund door een van de beste beoordelingsplatforms ter wereld: Trustpilot. Het platform heeft PureVPN een uitstekende score van 4,8 / 5 gegeven, aanbevolen door meer dan 11.000 gebruikers.

Grootste VPN-netwerk

PureVPN behoort tot de weinige VPN-services die een monoliet VPN-netwerk hebben. Momenteel bezit de VPN-service meer dan 6.500 servers die zich in meer dan 140 landen en 180+ locaties bevinden. Het netwerk bezit ook gezamenlijk meer dan 300.000 IP-adressen.

Privacygerichte service

PureVPN’s zekerheid van privacy gerichtheid is ongeëvenaard in de hele branche. Met functies zoals IPv6-lekbescherming, DNS-lekbescherming, WebRTC-lekbescherming, Internet Kill Switch en Secure Wi-Fi, kun je met een gerust hart vrij surfen op internet.

Deblokkeer meerdere Netflix-regio’s

Als je een fan bent van de Amerikaanse versie van Netflix, zul je blij zijn te horen dat je US Netflix in Nederland kunt deblokkeren en streamen. Bovendien heb je ook toegang tot Netflix VK, Canada, Japan, Australië, Duitsland en Frankrijk voor nog meer keuze aan entertainment.

Toegang tot meer dan 100 streamingdiensten

PureVPN is een koning als het gaat om het deblokkeren van inhoud op internet. Je kunt sport, tv-programma’s en films bekijken op Disney+, Hulu US, Skygo, SonyLIV, BBC iPlayer, Hotstar en meer met slechts één klik.

Het is een tijdelijke aanbieding

Er is nog veel meer. Om dat allemaal te ervaren, moet je de Black Friday- en Cyber Monday-deal van PureVPN pakken en genieten van onbeperkte internetvrijheid en veiligheid.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *