‘Beste Battlefield ooit’ is eindelijk speelbaar op de Xbox One

Battlefield op de Xbox One
Het populaire en vooralsnog laatste deel uit de speciale serie van EA is eindelijk backward compatible gemaakt.

EA heeft met de laatste Battlefield-delen absoluut geen reden om te klagen: de reviews zijn vaak positief, iedere dag spelen duizenden mensen de nieuwste Battlefield-games en is er genoeg behoefte om ieder jaar een nieuwe Battlefield-game uit te brengen. Er is echter één succesvolle Battlefield-game die EA en ontwikkelaar DICE nooit echt begrepen heeft, namelijk Battlefield: Bad Company 2.

De succesvolle game uit de Bad Company-reeks was een geheid succes, maar niemand leek te weten waarom het spel zo populair was. Dit was een van de redenen waarom de ontwikkelaars geen vervolg durfden te geven aan de populaire spelreeks. Althans, dat waren de woorden van toenmalig directeur van DICE Karl Magnus Troedsson.

Gelukkig is vandaag bekendgemaakt dat de game vanaf nu te spelen is op de Xbox One. Naast de spectaculaire multiplayer is er in Bad Company 2 ook veel aandacht voor de singleplayer-modus, waarin je met de B-Company squad eropuit wordt gestuurd om te zorgen dat een gevaarlijk Japans wapen niet in de handen van de Russen valt.

Buiten Battlefield: Bad Company 2 zijn vanaf vandaag ook Battlefield 3 en Dragon Age Origins terug te vinden in het backward compatibility-gedeelte van de Xbox One. Maar die twee vallen wat ons betreft in het niet tegenover ‘seriekiller’ Bad Company 2.

[gv data=”KnQc9PjpZsk”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *