Beste speelgoed ooit?

Actev
Een smart-kart speciaal voor kids.

Tony Fadell, vooral bekend als één van de oprichters en huidige CEO van Nest, heeft een tof side-project: Actev Motors, dat met de Arrow Smart-Kart zijn eerste product aflevert. Ideaal voor alle mini-Maxjes.

De Kart is voorzien van Wifi en GPS en dankzij een speciale app kunnen ouders het racen in goede banen leiden. Zo kunnen ze de topsnelheid beperken, het racebare gebied instellen, of op een stop-knop drukken om de kart meteen tot stilstand te brengen. Op de karts zitten sensoren die meten of er een andere kart of obstakel in de buurt is. Zo kunnen zelfs vijfjarigen racen in de karretjes. Dan zijn er nog allerlei kits, waarmee de karts volledig te customizen zijn. De topsnelheid ligt op 20 kilometer per uur. Voor vijf-tot negenjarigen meer dan genoeg, lijkt het.

Fadell zegt met zijn kart de kleintjes iets te willen leren over elektrische autos. Okay. Uiteindelijk is het toch vooral het beste kado aller tijden. En voor een schamele 600 dollar zelfs nog best betaalbaar, voor een smart-kart. Bekijk een demonstratie hieronder:

[gv data=”0nuVu2GBxTI”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *