Bestuur een drone met je gedachten

Auteur: , Geen reacties
Bestuur een drone met je gedachten

Dat we met onze gedachten dingen kunnen besturen was al bekend, maar nu kunnen we zoiets ook in huis halen.

De Orbit zoals de drone heet kan worden bestuurd door middel van je concentratie. Hoe beter jij je kan concentreren hoe beter de drone vliegt. Je concentratie vermogen wordt gemeten door een EEG headset. Door je te concentreren door kleuren die op een piramide worden getoond kan je de drone laten vliegen.

Vanuit die piramide stijgt de drone op en daar kan je hem dan laten zweven. De kleuren op de piramide geven de kracht van je concentratievermogen weer. Door veel te oefenen zou het mogelijk moeten zijn om je steeds beter te laten concentreren. Daardoor gaat de drone steeds beter vliegen en heb jij er weer wat aan als je de volgende keer moet leren voor een tentamen.

De makers van de drone hebben een succesvolle campagne gehad op Kickstarter waardoor de Orbit nu voor iedereen te koop is. Zo is de Orbit nu te bestellen voor €168. Zodra je de kit ontvangt kan je meteen aan de slag. Het product is zelfs volledig open-source waardoor je zelf ook programma’s kan ontwikkelenEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).