Bestuur je Bentayga op afstand met de Apple Watch

Auteur: , 23 Reacties
Bentayga

Eindelijk een nuttige functie voor de Apple watch!

Heb jij een Bentley Bentayga in je garage staan én ben je eigenaar van een Apple Watch? Goed nieuws, want met je smartwatch kun je nu allerlei functies in je auto bedienen. De app kan via Bluetooth worden gesynchroniseerd met de touchscreen-remote, zodat onder andere climate control en verwarming, de schermen achterin, het audiosysteem, en de massage-functie van de stoelen op afstand kunnen worden bediend. Daarnaast worden ook zaken als snelheid en de buitentemperatuur op je smartwatch getoond.

Dan Whittaker, die bij Bentley de functie van director of electrical and electronics vervuld, zei er dit over:

The Bentayga is technologically advanced and combines this with luxury in a way only Bentley can achieve. This new Apple Watch connectivity is another example of how we are constantly innovating in order to enhance the customer experience”.

Dus dan weet je dat.

De geflopte Apple Watch is een tamelijk dure gadget, maar in relatie tot de Bentayga en de andere accessoires valt het opeens reuze mee. Je hebt er ook een stuk meer aan dan die Mulliner Tourbillion-klok van twee ton.

De app is gewoon te downloaden in de appstore, een rijtest met de Bentayga vind je op ABHD.nl.23 reacties

De prijs van een Apple Watch is natuurlijk puur relatief.
@Donstil: waarom staat er bij mij dat je dit 2uur geleden stuurde, terwijl dit bericht een halfuur oud is?
@Donstil: De prijs van die Mulliner klokje is natuurlijk ook relatief.
Altijd Apple… nooit iets van Android of Windows etc…
Fabrikanten weten niet wat ze moeten verzinnen om speciaal proberen te zijn. Vaak geheel nutteloos en totaal onpraktisch.
@faalhaas: ik vind het toch wel handig om alvast de auto via mijn telefoon, horloge in dit geval, te kunnen voorverwarmen/ontdooien als ik nog aan mijn eerste bakkie koffie van de dag zit te slurpen.
Als dit enkel via bluetooth werkt zie ik het nut niet echt.
En waarom zou je dat willen
@martijn11: omdat het gewoon leuk is. Ik ouwehoer zelf ook steeds met alles wat er in m’n auto via dat geflopte horloge bestuurd kan worden. Blijft gewoon grappig.
Het interieur hier boven is wel geniaal mooi hoor. Perfecte kleurstelling.
@dutchdriftking: inderdaad een mooie combo.
@dutchdriftking: Liever in een 6 GC.
Leuk als je de auto een keer uitleent. Op afstand ineens de climate control op 6 graden zetten. Of de massage stoelen ineens aanzetten.
Uuuh, Mercedes Comand Online heeft dit al een lange tijd… En ik denk dat de kopers van een Bentley niet snel een Apple watch kopen
@henkhupelschoten: dat kan met een golf ook zelfs al.
Als je meer dan 10 miljoen producten verkoopt is het een flop? Lol. Hoeveel lezers heeft autoblog?
Handig man de massafunctie van de stoelen in je Bentayga op afstand bedienen met je iWatch, terwijl je in huis op de bank zit…
Dan heb je een Breitling klok van 150.000,- euro op je dashboard (optie ik weet het) en dan bestuur je hem met je met een iwatch van een paar honderd euro.
Waarom zou je op een 1.8 inch watch gaan zitten klooien terwijl je een joekel van een touchscreen in je dash hebt zitten?!
“Bestuur” lijkt me hier niet helemaal het juiste woord en klinkt een beetje als clickbait. Komt er eigenlijk op neer dat je enkel wat instellingen kunt wijzigen en uitlezen via je de Appelwatch.
Het is alvast de gekte voorbij, maar het is wel de toekomst op vele vlakken, al zal het analoge blijven bestaan, zonder dat zal er ook niets komen of blijven bestaan.

Digitaliteit is uiteindelijk ook niet het einde van de onze aarde noch het universum, daarin bepaald grotendeels kernfusie en plasma wat het gaat worden met het universum, met als heerser God voor het Katholiekisme en Allah voor de moslims, maar de God-heid het zonder problemen zal halen van de Allah voor de moslim-gemeenschap, zo is het nu éénmaal wereldwijd . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).