Bestuur je smartphone op afstand met deze BT Buttons

Satechi-BT-Buttons
Of je nu een foto wilt maken of een ander nummer op wilt zetten, soms is het handig om je smartphone met een handig knopje op afstand te besturen.

De BT Buttons van Satechi zijn er in drie verschillende soorten, maar zijn wat het concept betreft hetzelfde: een kleine knop die via Bluetooth een bepaalde functie op je Android- of iOS-toestel verricht.

De BT Media Button laat je media vooruit- en terugspoelen, pauzeren en hervatten en het volume aanpassen. De BT Shutter Button is speciaal voor de fotografen onder ons, met een druk op de knop begin/stop je met opnemen of maak je foto, zonder dat je achter je toestel hoeft te staan.

In de auto
De BT Home Button is tot slot vooral handig voor mensen die regelmatig stemprogramma’s als Siri gebruiken terwijl ze in de auto zitten. Door deze knop op een handige en veilige plaats weg te leggen activeer je in een handomdraai de stemherkenning, zonder op zoek te hoeven naar je smartphone. De speciale sticker die bij deze drie knopjes geleverd wordt, maakt het makkelijk om ze aan je dashboard te bevestigen. De batterij van de Buttons moeten minstens twee jaar meegaan.

De drie knoppen verschijnen binnenkort op de website van Satechi. De Media en Shutter knoppen zullen ieder voor 24,95 dollar over de digitale toonbank gaan, terwijl je voor de Media Button 29,99 neer zult moeten tellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *