Betaalbare action cam monteert automatisch je video’s

Auteur: , Geen reacties
Graava komt met eigen actiecamera

Actiecamera’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. We kennen natuurlijk allemaal de GoPro, maar dat is allang niet meer de enige optie die je hebt.

Ook TomTom kwam dit voorjaar met een eigen actiecamera: de TomTom Bandit. Toch komt er volgend jaar een nieuwe speler op de markt, genaamd Graava. Deze nieuwe actiecamera neemt meteen het monteren uit handen door, net als de TomTom Bandit, de beste fragmenten samen te voegen. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is aangeven hoe lang het filmpje moet duren. Vervolgens doet de Graava al het werk. Via de bewegingssensoren, microfoon, versnellingssensor, gps en stemherkenning haalt de Graava de hoogtepunten uit de door jou gefilmde beelden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de video op het ritme van de muziek te laten monteren.

De Graava kan drie uur achter elkaar opnemen en schiet beelden van 1080 pixels en 30fps. De camera is op dit moment al te bestellen voor 229 euro, maar wordt pas vanaf februari 2016 geleverd. De officiële verkoopprijs zal 367 euro zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).