Betrouwbare informatie over iPhone 12 gelekt

Betrouwbare informatie over iPhone 12 gelekt

Aangezien het het hier over betrouwbare informatie gaat, kunnen we ervan uit gaan dat de gelekte info over de iPhone 12 klopt.

Dit najaar verschijnt de iPhone 12. Dat kunnen we allemaal eens zijn. De vraag is echter nog wanneer dit zo is. Door het coronavirus bestaat er nog enige twijfel over de presentatie en marktlancering van de nieuwe iPhones. Al meerdere keren werd er gezinspeeld op eventuele vertragingen.

De doorgaans betrouwbare lekker Jon Prosser gooit er vandaag een interessante claim uit. Volgens zijn informatie loopt de iPhone 12 inderdaad vertraging op. De nieuwe iPhones, maar ook nieuwe iPads, komen pas in oktober. Meer informatie laat de lekker via Twitter niet los.

De informatie komt op dezelfde dag naar buiten dat ook Qualcomm zinspeelt op een kleine vertraging van de 5G iPhones. De verwachting is dat Apple gewoon in september, zoals ieder jaar, een keynote gaat organiseren en nieuwe iPhones presenteert. Dit keer digitaal, net als de WWDC.

Aan het einde van de presentatie vertelt Apple over de prijzen en beschikbaarheid. Hou er nu dus rekening mee dat de marktlancering pas in oktober gaat zijn. Misschien voor de Nederlandse markt kunnen sommige modelvarianten zelfs langer vertraagd zijn, maar dat is nu nog pure speculatie.

Eén reactie

  1. Ik denk dat je het hele artikel van Qualcomm niet begrijpt, 5G zit (HOOGSTwaarschijnlijk) niet in de nieuwe Apple’s.
    Apple is wat innovaties niet echt een koploper, ze wachten af hoe de markt reageert op een innovatie van de concurrent , en dan gaan ze het verbeteren naar een Apple “standaard”, vervolgens gaan ze het presenteren aan hun eigen klapvee dat ze het zelf hebben bedacht, en vragen daarna dan de hoofdprijs er voor.
    Thats Apple…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *