Better Call Saul komt in februari al naar Netflix NL

Better-Call-Saul
Breaking Bad fans die afkickverschijnselen vertonen kunnen met een gerust hart ademhalen, de spinoff ‘Better Call Saul’ komt in februari naar Netflix.

Terug in de tijd
De serie draait (zoals de naam al doet vermoeden) om Saul Goodman, de advocaat die met Walter White in zee gaat. Het verhaal speelt zich echter in 2002 af, zes jaar voordat hij zich met de methdealers van Breaking Bad bemoeit.

Op het internet wordt al een tijdje met veel lof gesproken over de zwartwitscéne die het eerste seizoen van Better Call Saul inluidt, die vooral op fans van Breaking Bad veel indruk moet maken. Er schijnen sowieso genoeg verwijzingen in verstopt te zijn, die Breaking Bad-fans zeker zullen snappen, maar volgens verschillende recensies van de eerste aflevering is het ook een prima serie als hij volledig los wordt gezien van Breaking Bad.

Februari
De première van de serie is in Amerika op zondag 7 februari, waarna op maandag 8 februari de wekelijkse uitzendingen beginnen. In diezelfde maand kunnen we de serie ook reeds in Nederland gaan volgen via Netflix. Producent AMC zendt het in Amerika uit, maar internationaal heeft Netflix de exclusieve rechten verworven. Benieuwd naar de serie? Neem dan vooral een kijkje naar onderstaande trailer.

UPDATE: de serie start in Nederland op 9 februari!

[gv data=”9q4qzYrHVmI”][/gv]

Andere series en films die in februari op Netflix komen vind je HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *