Bevestigd: Deze iPhone kun je in 3 nieuwe kleuren krijgen!

Dit zijn de nieuwe kleuren! waarschijnlijk
Welke kleuren komen er nou?

Op basis van de gelekte foto (hierboven) kun je één ding concluderen: Apple houdt van Nederland. Een foto, gelekt via Slashleaks, toont ons drie gloednieuwe kleuren voor een aankomende iPhone. Die kleuren zijn rood, wit en blauw. God bless the Netherlands.

Begin juli lekte er al een hoop informatie uit over de aankomende iPhones. Zo zouden er drie varianten nog dit jaar uitkomen, waaronder een iPhone X Plus en een budget-model van 6,1″.

Het zou hier om dat laatste model gaan. Toen meldde we al dat de uitvoering geleverd zou worden in grijs, wit, blauw, rood en oranje, maar tot dusver is dat nog niet bevestigd. De bovenstaande dummies zijn wel een harde indicatie dat het inderdaad om deze drie kleuren zal gaan. Waar grijs en oranje zijn gebleven is een raadsel.

En over raadsels gesproken, eind juli lekte er nog meer informatie over de kleuren van de 6,1″ uitvoering uit. Dat waren weer 4 totaal andere kleuren!

De uiteindelijke doorslag zal ongetwijfeld gegeven worden tijdens het Apple Special Event op 12 september, want dan worden de drie uitvoeringen waarschijnlijk aangekondigd in alle pracht en praal. Althans, als het budget-model tenminste geen vertraging heeft opgelopen (zoals we eerder schreven). Dan zou het zomaar nog wat langer kunnen duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *