Bevestigd: dit zijn de razendsnelle OnePlus 6 specs

OnePlus 6
Aan de hardware zal het niet liggen.

De nieuwe OnePlus 6 wordt over een kleine twee weken gepresenteerd in het Verenigd Koninkrijk, Londen welteverstaan. Veel nieuws zal OnePlus niet melden waarschijnlijk, want de specificaties van haar nieuwe toestel liggen inmiddels op straat. De speciale inkeping zit er ondanks de nodige kritiek nog steeds op, net als de glazen achterkant.

De informatie is afkomstig van Chinese telecomregulator TENAA, een vrij betrouwbare bron. Onder de motorkap is de razendsnelle Snapdragon 845 chipset aanwezig, minstens 6GB en maximaal 8GB aan RAM, minstens 64GB en maximaal 256GB aan intern opslaggeheugen, waardoor een eventuele ondersteuning voor een MicroSD-kaart vrijwel overbodig lijkt.

Verder wordt alles getoond op het 6,28 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels. De accucapaciteit van 3300 mAh is verder niet heel verbluffend. De 20 megapixel camera aan de achterkant wordt bijgestaan door een secundaire 16 megapixel-camera en aan de voorkant bevindt zich een frontcamera van 16 megapixel.

De OnePlus 6 kent afmetingen van 155,7 bij 75,35 bij 7,5 millimeter en weegt een flinke 177 gram. Uit de doos draait het nieuwe vlaggenschip op Android 8.1 Oreo. Of er de mogelijkheid komt om de nieuwe smartphone draadloos op te laden, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *